Scoala Digitala pentru ONG-uri – un program gratuit destinat organizatiilor nonprofit se apropie de final

scoala.jpg

ongOrganizata de Asociatia TechSoup Romania, prima editie a Scolii Digitale pentru ONG-uri se apropie de final.

Participa la ultimele cursuri de la Scoala Digitala pentru ONG-uri si afla totul despre cum poate fi organizatia ta mai eficienta online.

Economiseste timp si resurse de IT cu Google Apps si foloseste un instrument online, de tipul CRM, pentru managementul contactelor beneficiarilor, donatorilor si voluntarilor organizatiei tale non-profit.

1. Webinar – Google Apps pentru ONG-uri (22 februarie)
Orice organizatie non-profit poate avea acces la o adresa de e-mail profesionala, spatiu de stocare online (30 GB), calendar de echipa si instrumente online functionale, prin Google Apps, un serviciu oferit gratuit de catre Google prin programul Google pentru ONG-uri. Participa la primul webinar despre Google Apps pentru ONG-uri si afla cum poti fi avea la indemana instrumentele online de care are nevoie organizatia ta.

Trainerul acestui eveniment va fi Stefan Apateanu, CEO & Founder Atlas Networking si Google Top Contributor. Participa la webinar, daca esti ONG!

2. Training intensiv – Google Apps pentru ONG-uri (29 februarie)

Daca reprezinti o organizatie non-profit si poti fi in Bucuresti pe 29 februarie, te invitam la un workshop practic despre Google Apps pentru ONG-uri. Evenimentul este organizat de Asociatia TechSoup Romania, in parteneriat cu Atlas Networking si va avea loc in Bucuresti, luni, pe 29 februarie, intre orele 10.00 – 14.00.

In cadrul intalnirii offline, vei avea ocazia sa inveti cum se face migrarea de la un cont de Gmail personal la o adresa de e-mail profesionala, ce beneficii ofera Google Apps pentru ONG-uri si cum le poti accesa, gratuit, prin programul Google pentru organizatii non-profit.

Rezerva-ti un loc la cursul din Bucuresti, aici.

3. Webinar – Introducere in CRM pentru ONG-uri (2 martie)

Centralizeaza toate contactele organizatiei tale non-profit si invata sa comunici mai eficient. Afla cum poti folosi solutii de Customer Relationship Management (CRM) pentru a comunica mai eficient cu toti beneficiarii, sustinatorii si voluntarii organizatiei tale nonprofit.

Participa la primul webinar despre CRM pentru ONG-uri. Trainerul acestui webinar va fi Nicu Aleman, Managing Partner, Aleman Software Group.

4. Scoala Digitala ajunge in orasul tau!

In luna martie, Scoala Digitala ajunge offline in Timisoara, Craiova, Sibiu si Tulcea. Participa la un curs intensiv despre cele mai noi tehnologii pentru ONG-uri!

Rezerva-ti un loc la cursul din orasul tau, aici.

Scoala Digitala pentru ONG-uri este primul program online care sistematizeaza resurse despre utilizarea tehnologiei si a instrumentelor online in beneficiul organizatiilor neguvernamentale din Romania. In plus, organizatiile neguvernamentale care participa activ in program au sansa sa obtina diplome si certificate care vor atesta capacitatea de adoptie si implementare a noilor tehnologii.

Acest program se adreseaza exclusiv organizatiilor non-profit si oricine voluntariaza sau lucreaza intr-un ONG se poate inscrie la Scoala Digitala pentru ONG-uri.

Sursa: Asociatia TechSoup Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.