Scriere de proiecte pentru finantare din fonduri nerambursabile – Bucuresti – 7-8 martie 2009

Cursul "Scriere de proiecte pentru finantare din fonduri nerambursabile" abordeaza 4 elemente esentiale incluse intr-un dosar de finantare: CEREREA DE FINANTARE; STUDIUL DE FEZABILITATE; ANALIZA COST-BENEFICIU; PLANUL DE AFACERI.

ConsTrain organizeaza in perioada 7-8 martie 2009 cursul "Scriere de proiecte pentru finantare din fonduri nerambursabile".

Cursul abordeaza 4 elemente esentiale incluse intr-un dosar de finantare:
– cererea de finantare
– studiul de fezabilitate
– analiza cost-beneficiu
– planul de afaceri

Accentul va fi pus pe corelarea informatiilor din aceste documente, dar si pe modul de realizare a unor elemente cheie incluse in acestea. Este vorba despre:
– modul de corelare a obiectivelor, rezultatelor si activitatilor, precum si reflectarea acestora in indicatori
– modul de justificare a proiectului din perspectiva nevoilor beneficiarului, evolutiei pietei pe domeniul respectiv si prevederilor din documentele programatice europene si nationale
– modul de realizare a previziunilor financiare si a bugetului proiectului

De asemenea, in cadrul cursului se abordeaza si problematica obtinerii avizelor solicitate pentru depunerea proiectelor.

In cele 2 zile ale cursului veti putea schita un proiect pornind de la ideile dvs. de proiect, cu sprijinul permanent al trainerilor si consultantilor ConsTrain, care va vor ghida prin procedurile si regulile stabilite de autoritatile responsabile, dar le vor completa cu "chichite" si detalii punctuale din experienta practica in domeniu.

Pentru o prezentare detaliata accesati www.constrain.ro.

S.C. ConsTrain S.R.L. este o societate romaneasca furnizor de training si consultanta pe tematica fondurilor europene, in special Fonduri Structurale si de Coeziune. Mai multe detalii – pe www.constrain.ro.

Pentru detalii legate de inscriere, ne puteti contacta la: 021/313.80.85, 0756.155.168 sau la (adresa de email este ascunsa din motive de securitate). Persoana de contact Daniela BACIU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.