Valorizarea educatiei rurale in Era Cunoasterii

educatie, valorificare, Phare, proiect, Uniunea Europeana

Proiectul “Valorizarea educatiei rurale in Era Cunoasterii”, a fost finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul Phare 2005 – Coeziune Economica si Sociala – Dezvoltarea formarii continue pentru personalul din invatamantul preuniversitar.

Pe parcursul celor 12 luni de implementare, 103 profesori care predau diferite discipline scolare si care isi desfasoara activitatea didactica in invatamantul liceal rural din judetele Timis si Arad au parcurs un program de formare continua centrat pe competente cheie, pe acea combinatie specifica de cunostinte, abilitati si atitudini adecvate contextului de care are nevoie fiecare individ pentru implinirea si dezvoltarea profesionala si personala, pentru incluziunea sociala si pentru angajarea pe piata muncii.

Programul de formare continua “Valorizarea educatiei in Era Cunoasterii” oferit de Fundatia EOS Romania si partenerii sai este acreditat de Centrul National de Formare a Personalului din invatamantul preuniversitar prin Decizia nr. 163 din 20.11.2007, are o durata de 314 ore si i s-au alocat un numar de 90 credite profesionale transferabile.

Liceele vizate de proiect au fost: Liceul Teoretic Periam, Grup Scolar Agricol Biled, Liceul Teoretic “Sf. Kiril si Metodii” Dudestii Vechi ( judetul Timis), Grup Scolar Cermei, Grup Scolar Beliu, Grup Scolar Industrial “Ioan Buteanu” Gurahont, Grup Scolar “Moga Voievod” Halmagiu, Grup Scolar Savarsin si Grup Scolar “Vasile Juncu” Minis (judetul Arad).

Contact:
Fundatia EOS Timisoara
Adresa: str. Treboniu Laurean, nr. 5, tel. 0256 498 172
E- mail: [email protected]
Gligor Diana,
Manager Proiect
E-mail: [email protected]

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.