Se cauta parteneri pentru un proiect pe turism prin programul COSME

turism.jpg

turismConsiliul provinciei Jaén din regiunea spaniola Andaluzia cauta parteneri pentru o propunere de proiect pe turism, programul COSME.

Turismul este o preocupare majora a provinciei care a dezvoltat in ultimii ani proiecte privind turismul inclusiv si a creat 90 de planuri de accesibilitate in tot atatea municipalitati cu populatie mai mica de 20.000 de locuitori.

Planurile cuprind ghiduri pentru administratiile locale, informatii de baza privind managementul dezvoltarii urbane a localitatilor si adaptarile si solutiile relevante pentru realizarea acestei dezvoltari.

Cele mai importante obiective culturale si turistice au fost dotate cu echipamente corespunzatoare pentru persoanele cu mobilitate redusa.

Website-urile turistice au fost reconfigurate pentru persoanele cu probleme vizuale, avandu-se totodata in vedere faptul ca un turism de calitate este cel accesibil tututor, acest sector de activitate fiind important pentru dezvoltarea economica a zonei si integrarea sociala.

Data limita pentru depunerea oficiala a aplicatiilor: 30 iunie a.c.

Fisa de prezentare se regaseste in anexa. (click aici)

Contact pentru detalii si manifestarea interesului: dl Emilio Molero, serviciul de turism al Consiliului provinciei Jaén, [email protected], tel. +34 953 248000, extensie 1020, fax +34 953 248030.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.