Se depun proiectele pentru apelul ERA-MarineBiotech “Metagenomic approaches for valorization from the marine environment”

marea-neagra.jpg

A fost lansat al 3-lea apel transnational pentru propuneri de proiecte in domeniul biotehnologiei marine  “Transnational Research Projects for Innovative Therapeutic Approaches for Rare Diseases”.

Status: Inactiv
Depunere pana la: 7.03.2017
Buget: 0,5 milioane euro

Echipele de cercetare care aplica pentru finantare se supun criteriilor de eligibilitate nationale, specifice tarilor din care fac parte.

Solicitanti eligibili

Pot participa echipe de cercetare din organizatii de cercetare (universitati, institute de cercetare etc.) si intreprinderi. Vor fi finantate doar proiecte transnationale.

Fiecare consortiu trebuie sa cuprinda cel putin 3, dar nu mai mult de 5 grupuri de cercetare eligibile din minim 3 tari participante la apel. Intr-o propunere de proiect nu pot participa mai mult de 2 grupuri de cercetare eligibile din aceeasi tara. Aplicantii sunt incurajati sa includa parteneri din Romania si Slovenia, situatie in care consortiul poate cuprinde 6 echipe de cercetare.

Echipele de cercetare din tari care nu participa la apel pot participa in proiecte daca isi asigura finantarea din venituri proprii.

Termenul limita pentru depunerea propunerilor de proiecte este 07 martie 2017.

Platforma online pentru cautare de parteneri este disponibila aici, iar sistemul electronic pentru depunerea propunerilor de proiecte este disponibil la: https://www.submission-marinebiotech.eu/.

Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina web a proiectului: http://www.marinebiotech.eu .

Persoana de contact:
Simona STOIAN
E-mail: [email protected]
Tel: +4021 30 23 893

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website
Ghidul solicitantului

Finantator: Uniunea Europeana
Sursa: uefiscdi.gov.ro

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.