UPDATE: Sefii autoritatilor de management vor castiga peste 10.000 de lei brut/lunar

Ponta_Teodorovici_proiecteToti cei sapte sefi ai autoritatilor de management (AM) pentru proiectele cu fonduri europene vor deveni, pana la sfarsitul anului, printre cei mai bine platiti bugetari din Romania.

UPDATE: In urma precizarilor facute de oficialii MFE, sefii AM ar urma sa castige peste 10.000 de euro brut lunar, primind in continuare si bonusul de 75% de la Comisia Europeana, mult peste indemnizatia de 6.148 de lei a prim-ministrului.

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, sustine ca a primit acordul premierului Victor Ponta pentru a le egaliza salariile cu cel mai mare din sistem, chiar daca performanta lor a fost diferita.

Mai multe detalii: Gandul

0 thoughts on “UPDATE: Sefii autoritatilor de management vor castiga peste 10.000 de lei brut/lunar”

 1. gigi spune:

  Cred ca trecem prea usor peste doua cicluri europene care nu au fost nicidecum un succes, as zice mai curand un jaf organizat si ar fi mai oportun, pana sa mai infintam oficial o clasa de salarii nesimtite, sa analizam responsabil rezultatele de pana acum ale activitatilor unei cohorte de functionari ai acestor ump, platiti si pana acum cu salarii grase, plus 75%, pentru niste rezultate jalnice.
  Si poate dupa ce vom descoperii rezultatele remarcabile, care sunt evidente, si vom curata sistemul, mai bine le desfintam si facem altele, ne vom gandii cum ii vom platii pe urmatorii.
  Mi-as dorii analize serioase care sa ne spuna impactul real al cheltuirii, risipirii si furtului acestor fonduri, sunt masuri si domenii special facute sa sifoneze aceste fonduri, sunt proiecte foarte teoretice, fara impact, aiurisme tehnico-economice, multe neviabile din start si altele in curs sau finalizate decedate pe drum.
  Fonduri structurale care nu au structurat nimic, bani aruncati pe nimic, care pentru contribuabilul roman nu a adus nimic.
  Si vad ca trecem repede cu buretele peste 14 ani si deja ne propunem sa platim cu bani multi alta munca de nimic, sunt convins ca deja ii stim si pe viitorii oameni de nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.