Seminar oportunitati de finantare proiecte pentru cetateni

Foto-seminar.jpg

Va sustinem pentru pregatirea cererilor de finantare nerambursabile ce pot fi depuse pentru punerea in practica a unor proiecte pentru cetateni! ADR Centru, prin Centrul de Informare Eu-rope Direct Regiunea Centru, alaturi de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Punctul Europa pentru cetateni din cadrul Unitatii de Management a Proiectului, organizeaza in Alba Iulia o sesiune de informare si de scriere de proiecte pentru finantare nerambursabila in domeniul cetateniei active si infratirilor intre localitati.

Sesiunea va avea loc in 10 octombrie 2017 la sediul ADR Centru, str. Decebal, nr. 12, Alba Iulia, incepând cu ora 10.00. Pe parcursul sesiunii de informare vor fi oferite informatii generale despre Programul Europa pentru cetateni 2014 – 2020, explicatii despre procedura de inregistrare in Portalul Participantului si instructiuni/sfaturi despre crearea si completarea formularului electronic de aplicatie. Pentru o discutie cât mai constructiva si aplicata, sunt invitati sa parti-cipe si reprezentantii a doua autoritati locale care deja sunt beneficiari de finantare prin Pro-gramul Europa pentru cetateni.

In perspectiva viitoarelor apeluri de proiecte este importanta pregatirea din timp a cererilor de finantare. Participând la acest seminar veti obtine informatii foarte utile in scrierea de proiecte pentru obtinerea de finantare nerambursabila, dar si date de contact pentru dezvoltarea unui parteneriat, daca doriti sa puneti in practica proiecte pentru cetateni. Aplicantii eligibili sunt: autoritatile publice locale/regionale sau ONG-urile, inclusiv organizatii ale societatii civile, aso-ciatii ale supravietuitorilor, organizatii culturale, de tineret, de educatie si de cercetare, asoci-atii ale oraselor infratite.

Va reamintim ca prin Programul Europa pentru cetateni se finanteaza proiecte legate de:

– Memorie istorica europeana
– Implicare democratica si participare civica, cu masurile
2.1 infratire intre localitati
2.2 Retele de orase
2.3 Proiecte ale societatii civile.

Deoarece este un numar limitat de 30 – 35 de locuri, va rugam sa va inscrieti on-line folosind urmatorul formular: http://bit.ly/2yvbKjC. Pentru alte informatii sau eventuale nelamuriri, pu-teti sa ne contactati la tel: 0258/818616, int. 122, 123, sau e-mail: [email protected], persoana de contact dna Mirela Groza.

Sursa: ADR CENTRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.