Serviciul Catalog Consultanti implineste 10 ani de activitate!

finantare_ro-de-10-ani-nr-1-site.png

Serviciul Catalog Consultanti, in 2003Serviciul Catalog Consultanti, in prezentSe implinesc 10 ani de cand Finantare.ro a lansat serviciul online Catalog Consultanti, un instrument care isi propunea, in premiera, sa realizeze o punte intre antreprenorii romani si firmele de consultanta.

“Era o perioada de pionierat, cand cei mai multi antreprenori invatau doar din experienta proprie, isi supravegheau la modul cel mai empiric afacerile si foarte putini auzisera de fondurile europene (pe atunci erau disponibile doar cele de pre-aderare). A durat ceva timp pana a devenit evidenta nevoia unor consultanti, iar Catalogul nostru a facilitat intrarea pe piata a sute de firme de acest tip”, a explicat Marius Alexa, fondatorul Finantare.ro.

In decursul celor 10 ani de activitate, Catalogul de Consultanti s-a imbunatatit constant, pentru a se adapta nevoilor crescande ale pietei si pentru a veni in intampinarea antreprenorilor care au nevoie de expertiza pentru proiectul demarat, in vederea obtinerii de finantari bancare sau, dupa caz, nerambursabile.

“In ultimii ani asistam chiar la o explozie a numarului de firme de consultanta – sunt de ordinul miilor, iar piata acestora este inca ne-reglementata. Oricine are un telefon si o conexiune de internet se poate numi consultant. Se cuvine deci sa facem o distinctie intre oportunisti si consultantii cu experienta si cu rezultate palpabile. Catalogul Consultanti are in prezent doar clienti premium si se poate lauda cu prezenta unor nume grele in domeniu”, a precizat Marius Alexa.

Clientii Premium sunt inclusi si in versiunea PDF a Catalogului, care este reeditata si actualizata in fiecare luna si poate fi descarcata gratuit de pe site-ul Finantare.ro.

Consultantii care doresc sa se inscrie in Catalog pot accesa acest link.

Document util:

Gasiti aici ultima editie a Catalogului Consultanti – versiunea PDF.

Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.