Sesiune de training – Managementul Ciclului de Proiect

Oligama Management organizeaza o sesiune de training  cu tema: Managementul proiectelor finantate din fonduris tructurale europene – Managementul Ciclului de Proiect.

In multe privinte, Managementul unui Proiect este similar cu derularea si conducerea unei afaceri. Cunoasterea si aplicarea Managementului de Proiect reprezinta o conditie a accesarii si implementarii oricarui proiect finantat din fonduri europene.

Managementul Ciclului de Proiect (MCP) reprezinta, in principal, un set de instrumente pentru elaborarea si managementul proiectului, bazat pe metode de analiza a Cadrului Logic (Matricea Logica) si a fost adoptat de Comisia Europeana in anul 1992, in scopul imbunatatirii managementului proiectelor de toate tipurile. MCP urmareste:

– Dezvoltare si beneficii durabile pentru grupurile tinta si beneficiarii finali;
– Folosirea tehnologiilor potrivite si a resurselor locale regenerabile;
– Respectarea valorilor socio-culturale ale grupurilor implicate;
– Protectia mediului;
– Egalitatea de sanse intre barbati si femei.

Aceasta sesiune de instruire se va desfasura in doua module, dupa cum urmeaza:
 – Modulul I – Pregatirea proiectelor in vederea obtinerii de finantare din Fondurile Structurale – De la ideea de proiect, la cererea de finantare – 11-12 iulie 2007.
– Modulul II – Implementarea proiectelor finantate din Fondurile Structurale Europene. Monitorizare si control. Evaluare finala si inchiderea proiectului – 13-14 iulie 2007.

Fiecare participant poate opta pentru unul dintre module sau pentru programul integral. Evenimentul se va derula in cladirea UZINEXPORT din Bucuresti, B-dul Iancu de Hunedoara, Nr. 8, Bl. H3, mezanin.

Pentru inscriere:
Formular de inscriere modul I
Formular de inscriere modul II

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.