Google Earth Outreach un program pentru ONG-uri

Noua initiativa ajuta organizatiile non-profit din intreaga lume sa
utilizeze mai bine puterea Google Earth pentru a milita si educa.
Google anunta lansarea Google Earth Outreach, un nou program menit
sa ajute organizatiile non-profit din intreaga lume sa utilizeze mai bine puterea Google Earth pentru a ilustra si sustine activitatea importanta pe care o desfasoara.

Google Earth Outreach permite oricarei organizatii sa aiba acces rapid si foarte simplu la resursele de care are nevoie pentru a crea povesti fascinante, prin intermediul layerelor Google Earth. Programul include ghiduri online complete, tutoriale video, precum si studii de caz referitoare la utilizarea Google Earth, orientate special catre
necesitatile organizatiilor non-profit.

In plus, exista forumuri online care pun in legatura noii participanti cu partenerii Global Awareness si programatori experimentati, care le pot oferi asistenta. Aceste forumuri, moderate in mod activ de personalul Google Earth Outreach, urmaresc sa incurajeze discutiile si cooperarea intre organizatii si comunitatea mai larga de utilizatori Google Earth.

Companiile pot acum sa solicite online grant-uri pentru Google Earth Pro (cu valoarea de 400 USD). Cei care vor primi aceste grant-uri vor
beneficia de asistenta tehnica suplimentara din partea Google.

Companiile participante pot fi prezentate in Google Earth Outreach Showcase, o galerie online cu cele mai interesante layere noi, iar o parte dintre acestea vor fi prezentate, prin rotatie, in directorul Global Awareness din Google Earth.

Pentru mai multe detalii:
Google Earth Outreach.

Sursa: Wall-street.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.