Sesiunea pentru depunerea dosarelor in Programul “Rabla Clasic” se prelungeste pana pe 28 octombrie

rabla.jpg

Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis prelungirea sesiunii de depunere a dosarelor pentru Programul Rabla Clasic pana la data de 28 octombrie 2016.

De asemenea, Administratia Fondului pentru Mediu publica rezultatul celei dea patra etape de evaluare si validare a dosarelor depuse de persoanele juridice in Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national (“Programul Rabla”) si in Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic (“Programul Rabla Plus”) 2016.

In aceasta etapa, pentru “Programul Rabla” au fost analizate un numar de 415 dosare depuse de persoane juridice. Din acestea, 239 dosare au fost acceptate pentru 673 autovehicule si 176 dosare au fost respinse.

De asemenea, au fost aprobate 9 contestatii pentru 19 autovehicule aferente dosarelor respinse in cea de-a treia etapa de evaluare.

Pentru “Programul Rabla Plus” au fost analizate un numar de 13 dosare depuse de persoane juridice, toate fiind acceptate pentru 119 autovehicule.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate si respinse in programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la sectiunile aferente Programului “Rabla” si “Rabla Plus” 2016.

Persoanele juridice care au fost acceptate in programe se pot adresa unuia dintre producatorii/dealerii auto care au fost validati in Programul “Rabla” si “Rabla Plus” 2016. Persoanele juridice care au fost respinse au posibilitatea sa depuna contestatii incepand de vineri, 21 octombrie 2016, in termen de 5 zile.

De asemenea, solicitantii respinsi pot depune un nou dosar, la sediul Administratiei Fondului pentru Mediu, pana la data de 28 octombrie 2016.

Sursa: AFM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.