Topul National al Firmelor Private din Romania, la cea de-a XXIV-a editie

articol.jpg

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), in parteneriat cu Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri (MECRMA), organizeaza, marti, editia cu numarul XXIV a Topului National al Firmelor Private din Romania.

Evenimentul se va desfasura, pentru al doilea an consecutiv, concomitent cu Targul Serviciilor/Produselor de Excelenta pentru Intreprinderi.

Potrivit organizatorilor, in cadrul conferintei dedicata evenimentului, vor sustine discursuri reprezentanti ai autoritatilor centrale si vor fi premiate cele mai bune firme, pe baza informatiilor furnizate de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), in functie de profitul brut, cifra de afaceri, productivitate si performanta globala in afaceri.

“Evenimentul este unul de referinta pentru mediul de afaceri romanesc, cu aceasta ocazie vor fi recunoscute meritele intreprinzatorilor si vor fi promovate cele mai performante intreprinderi ale anului 2015. Manifestare de traditie, TOP-ul transpune bunele practici internationale in domeniu si se bucura de recunoasterea la nivel european si international a Uniunii Europene a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME) si a Asociatiei Mondiale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii (WASME)“, spun organizatorii.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.