Sesiuni de promovare a Programului Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime in toata tara

ADR_Muntenia.jpg

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), prin Directia Generala Pescuit – Autoritatea de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime, invita persoanele interesate la evenimentele de promovare ale Programului Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020.

In vederea diseminarii informatiilor referitoare la POPAM unui numar cât mai mare de factori interesati la aceste evenimente sunt invitati sa participe:potentiali si actuali beneficiari ai POPAM, parteneri economici si sociali, reprezentanti ai administratiei publice,ai mediului academic, universitar precum si reprezentanti ai societatii civile.

In cadrul acestor actiuni de promovare vor fi dezbatute subiecte precum:masuri lansate si care urmeaza a fi lansate, conditii de conformitate si eligibilitate, criterii de selectie, ghidurile solicitantului,modificari legislative, calendarul masurilor precum si alte aspecte referitoare la finantarea oferita din POPAM, etc.

Evenimentele se vor desfasura conform calendarului de mai jos:

poza

Locatiile evenimentelor urmeaza a fi comunicate ulterior.

Confirmarea participantilor se va face, prin transmiterea datelor de identificare (nume, prenume, e-mail, telefon), la adresa de e-mail [email protected]

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa la tel. 021/30.79.813, persoane de contact Aida Slav/Dana Gafitianu.

Sursa: AM POPAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.