Sesiuni informare START-UP Nation Romania

Start-up-Nation-Romania-01.png

In perspectiva lansarii Programului «Start-Up Nation Romania», Biroul RO HUB si Cooperatie din cadrul Directiei de Antreprenoriat si Programe pentru IMM (Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat), organizeaza, in perioada urmatoare, o serie de sesiuni de informare pentru cei interesati, conform calendarului de mai jos:

  • 31 mai 2017 – intre orele 10:00 – 13:00
  • 6 iunie 2017 – intre orele 13:00 – 16:00
  • 8 iunie 2017 – intre orele 13:00 – 16:00

Echipa noastra va prezenta Programul «Start-Up Nation Romania» ce va fi implementat de catre directia de specialitate a ministerului, impreuna cu cele 8 oficii teritoriale pentru IMM-uri si cooperatie, va oferi informatii detaliate despre conditiile de eligibilitate si va indruma potentialii beneficiari cu privire la modalitatea de inscriere in acest program si de accesare a fondurilor alocate pentru finantarea firmelor eligibile.

Avand in vedere capacitatea limitata a salii, cei interesati trebuie sa opteze pentru participarea doar la una dintre cele 3 sesiuni si sa trimita un e-mail de inscriere la [email protected] cu datele de contact si optiunea de participare intr-una dintre zilele mentionate. in functie de numarul de inscrisi, echipa Romania HUB va transmite un e-mail de confirmare a inscrierii pentru ziua solicitata sau un mesaj privind redistribuirea la urmatoarele sesiuni, in cazul in care, in urma inscrierilor, s-a atins capacitatea maxima a salii. Adresam rugamintea de a fi respectata data sesiunii pentru care cei interesati au primit confirmarea de inscriere!

Nu se percep taxe de participare!

Tematica va fi aceeasi la fiecare sesiune! Toate cele 3 sesiuni de informare vor avea loc la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat din Calea Victoriei nr. 152, etaj 1, sala 112, sector 1, Bucuresti.

Sursa: aippimm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.