Si-au pierdut romanii interesul fata de “Rabla”?

Rabla_cruce.jpg

Rabla_cruceMai putin de 1.500 de romani s-au aratat dornici sa participe la Programul Rabla, editia 2014. Cifra a fost comunicata de Administratia Fondului de Mediu (AFM), la o saptamana de la deschiderea sesiunii de inscrieri pentru persoane fizice. Astfel, din cele cele 17.000 de tichete Rabla, mai sunt disponibile 15.538.

Comparativ cu anii precedenti, cand doritorii dadeau navala sa se inscrie si se plangeau ca nu exista suficiente tichete disponibile, acum Programul Rabla pare sa treaca neobservat.

Administratia Fondului pentru Mediu a publicat pe site-ul institutiei situatia tichetelor disponibile, care va fi actualizata zilnic pana la epuizarea stocului de tichete alocate. Situatia tichetelor poate fi vizualizata pe site-ul AFM.

Persoanele fizice interesate sa achizitioneze un autovehicul nou prin Programul de Stimulare a innoirii Parcului auto national se pot inscrie la dealerii auto si, ulterior, sa-si caseze masinile mai vechi de opt ani la oricare dintre centrele REMAT autorizate de catre AFM. Ei vor beneficia de o prima de casare in valoare de 6.500 de lei, pe care o pot folosi la achizitionarea unui autoturism nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.