Sondaj destinat beneficiarilor POR din Regiunea Nord-Vest, realizat de Banca Mondiala

sondaj_opinie.jpg

sondaj_opinieLa initiativa Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Banca Mondiala lucreaza la cateva studii aprofundate care au in vedere imbunatatirea implementarii Programului Operational Regional (POR), atat pentru perioada actuala, cat mai ales in perspectiva perioadei 2014-2020.

In acest sens, expertii Bancii Mondiale au pregatit un sondaj destinat beneficiarilor POR, implementat cu sprijinul Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest (ADR-NV), cu scopul de a contura o imagine de ansamblu din perspectiva beneficiarilor POR asupra implementarii programului (beneficii, obstacole, recomandari pentru perioada viitoare).

Sondajul isi propune sa evalueze modul in care beneficiarii POR au colaborat cu Agentia de Dezvoltare Regionala si respectiv cu Autoritatea de Management a Programului Operational Regional (POR).

Alte obiective ale sondajului sunt:

  • Evaluarea mecanismelor de sprijin disponibile beneficiarilor pe intreg parcursul proiectului (de la deschiderea unei axe pana la etapa de post-implementare);
  • Colectarea informatiilor despre dificultatile intampinate in accesarea fondurilor POR si posibile recomandari ale beneficiarilor pentru rezolvarea dificultatilor in perspectiva perioadei 2014-2020.

Scopul principal al acestui sondaj este de a colecta raspunsuri cat mai complete de la beneficiari, cu impact direct asupra recomandarilor pentru imbunatatirea POR pe viitor.

Toate raspunsurile sunt anonime, iar contributia beneficiarilor la acest efort este deosebit de importanta.

Timpul estimat pentru completarea sondajului este de 12-15 minute. Termenul limita pentru transmiterea raspunsurilor este 1 iunie 2013.

Cei interesati pot participa accesand pagina sondajului.

Sursa: ADR Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.