Noua agentie guvernamentala pentru implementarea programelor IMM sprijina identificarea de solutii concrete pentru intreprinzatori

In virtutea indelungatei si fructuoasei cooperari incetatenite intre EUROLINK – House of Europe prin Platforma de Actiune si Interventie Rapida „EU-RO Clearing Funds”, coordonata de aceasta, pe de o parte, iar pe de alta parte oficiile teritoriale pentru IMM si Cooperatie din majoritatea regiunilor tarii, suntem in masura sa va informam ca la deschiderea lucrarilor celei de a II-a editii a Incubatorului de Proiecte si Afaceri Europene, din data de 19 martie 2009, conducerea nou infiintatei Agentii pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii de sub egida Ministerului pentru IMM, al Comertului si Mediului de Afaceri, reprezentata de Dl Presedintele Cristian HAIDUC si de Dl Vice-Presedinte Dr. Dumitru NANCU, va participa in scopul de a incuraja pe participanti si partenerii acestora la eveniment de a formula si depune proiecte la viitoarele apeluri din cadrul mai multor programe cu fonduri UE care le sunt destinate, in perioada imediat urmatoare, in special la cele gestionate de MIMMCMA in calitate de organism intermediar.

Reamintim, in acest context, ca reuniunea respectiva face parte dintr-o serie mai ampla de evenimente de business si este organizata in colaborare cu Knowledge Management Institute – Romania, deschizand – simultan – posibilitatea si pentru expertii, consultantii, trainerii, managerii si investitorii din Romania de a se forma si certifica in trei etape succesive pe plan international in sistemul International Knowledge Management pana la nivelul maxim de Certified Knowledge Manager, ce va putea fi obtinut in final, sub directa tutela a International Knowledge Management Institute – Washington D.C. (www.kminstitute.org), direct in tara si in conditii foarte avantajoase. Gradul care va fi acordat celor care absolva cu succes aceasta sesiune este acela de Knowldege Management Specialist. Special Guest Lecturer este Presedintele Knowledge Management Institute – Romania (www.knomacons.ro), MBA-George Town University (USA), Dl Octavian SERBAN-Certified Knowledge Manager. Programul este supervizat academic de: Presedintele Asociatiei de Stiinte Alternative – Prof. Univ. Dr. Carmen COSTEA (ASE) si Seful Dept. de Integrare Europeana al Institutului de Economie Mondiala al Academiei Romane – Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU.

Aceasta reuniune face parte dintr-un proiect nonguvernamental si nonprofit mai amplu – Atelierul Inter-Activ de Idei, Proiecte si Investitii Inovative -, sprijinit de “Asociatia de Stiinte Alternative din Romania” si “ALERON. Training. Consulting. Outsourcing”, precum si de urmatorii Parteneri Media: NewsChannel.ro; Grupul “Tribuna Economica” (revistele “Euroconsultanta” si “Economie si Administratie Locala”); ClubAfaceri.ro; GhiseulBancar.ro, Finantare.ro; SmartFinancial.ro; SmartBank.ro; Comunicatii Mobile; PRWave.ro; ComunicateMedia.ro; StiriEvenimente.ro; Early Warning Support al Platformei “EU-RO Clearing Funds”.

Pentru informatii suplimentare, cei interesati pot consulta siteul www.StructuralFunds.ro sau solicita detalii la tel./fax: 021.2304997, e-mail: [email protected]

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

0 thoughts on “Noua agentie guvernamentala pentru implementarea programelor IMM sprijina identificarea de solutii concrete pentru intreprinzatori”

  1. RAMIDO TRANS SRL spune:

    Doresc sa stiu daca,pentru intreprinderi mici,se va acorda sprijin guvernamental in vederea realizarii unui program cu fonduri ue.Activitatea firmei este:Transport rutier de marfuri( mic tonaj.
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.