Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor

Dupa lansarea cererii de proiecte pentru domeniul major de interventie 4.3 „Sprijinirea dezvoltarii microîntreprinderilor” au fost solicitate o serie de clarificari cu privire la completarea Anexei 1.2 „Finantarea proiectului”.

Pentru a raspunde acestor solicitari Autoritatea de Management a emis o Nota catre solicitantii de finantare, care cuprinde urmatoarele precizari:

Coloana nr. 3 „Cheltuieli neeligibile” din Bugetul proiectului se completeaza cu valoarea cheltuielilor neeligibile fara TVA. Valoarea TVA aferenta cheltuielilor eligibile si neeligibile se completeaza numai pe coloana 6 „TVA”.

La sectiunea „Sursele de finantare”, linia I „Valoarea totala a proiectului” se completeaza ca suma între valoarea totala eligibila, valoarea totala neeligibila si valoarea totala a TVA.

Atasam Anexa 1.2 care include aceasta formula pentru linia I.

La sectiunea „Sursele de finantare”, linia II „Contributia solicitantului” se completeaza ca suma între contributia la cheltuielile eligibile, contributia la cheltuielile neeligibile si TVA.

Pentru Cererile de finantare depuse care prezinta erori de calcul generate de elementele mentionate anterior, se vor solicita clarificari în vederea remedierii acestora.

2 thoughts on “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”

 1. Marian GHIONU spune:

  Informatii suplimentare
  Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare.
  • Ghidul solicitantului consolidat [RO]
  • Nota – Anexa 1.2 [RO]
  • Clarificare privind cheltuielile eligibile [RO]
  • Erata [RO]
  • Corrigendum nr. 1 [RO]
  • Corrigendum nr. 2 [RO]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.