Start la aplicatii pentru programul „Electrica pune Romania intr-o alta lumina”

cover-electrica.jpg

Europe Night Space View - High Resolution Map Composition (Elements of this image furnished by NASA); Shutterstock ID 367363487

Electrica SA a lansat cea de-a doua editie a programului de granturi „Electrica pune Romania intr-o alta lumina”. Este vorba de o competitie nationala de proiecte prin care compania Electrica incurajeaza initiativele sustenabile ale romanilor care vor sa iși sprijine comunitatea pentru a se dezvolta.

Programul se desfașoara in perioada 21 august – 22 septembriei, iar valoarea totala a finantarilor oferite de Electrica SA prin acest program este de 50.000 de euro.

Prin programul „Electrica pune Romania intr-o alta lumina” vor fi finantate initiative din urmatoarele domenii: educatie, servicii sociale și de sanatate, mediu, cultura şi sport. Atat persoanele fizice, cat și organizatiile neguvernamentale, institutiile publice și de invatamant au oportunitatea sa propuna proiecte prin care pot solicita finantare din partea Electrica de cel mult 10.000 euro.

Concursul de proiecte se va desfaşura in urmatoarele etape:

  • Inscrierea online a propunerilor de proiect (21 august – 22 septembrie), prin completarea şi trimiterea unui formular standard, disponibil pe site-ul www.electrica.ro;
  • Perioada de verificare a eligibilitatii propunerilor de proiect inscrise (25 septembrie – 5 octombrie)
  • Jurizarea propunerilor de proiecte eligibile (pana pe 19 octombrie);
  • Anuntarea caştigatorilor (25 octombrie) pe site-ul www.electrica.ro.

Pentru a aplica, este necesar sa completati un formular de inscriere care poate fi previzualizat aici.

Daca aveti intrebari, puteti scrie la adresa [email protected] sau ii puteti contacta la numarul de telefon 0212085567.

Mai multe detalii despre procedura de inscriere, etapele programului, criteriile de eligibilitate, precum si criteriile de selectie ale proiectelor, gasiti in pagina www.electrica.ro/csr/program_granturi.

Sursa: Stiri.ong

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.