Start-up Nation 2017: Primele acorduri de finantare

Start-up-Nation-Romania-01.png

Antreprenori selectati in programul Start-up Nation 2017 vor primi primele acorduri de finantare de maximum 200.000 de lei de la stat, săptămâna viitoare, la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri din Bucuresti, a anuntat joi institutia, intr-un comunicat remis StartupCafe.ro.

Ceremonia de inmânare a primelor Acorduri de finantare in cadrul Programului Start–up Nation va avea loc miercurea viitoare, 16 august, a precizat sursa citată.

Reamintim că procesul de evaluare a continutului planurilor de afaceri depuse in programul Startup Nation 2017 este programat să se incheie până pe 29 septembrie, conform procedurii.

Evaluarea a inceput inainte de incheierea sesiunii de depunere a proiectelor, cu acele planuri de afaceri care au strâns 100 de puncte.

In urma sesiunii de depunere a planurilor de afaceri, din perioada 15 iunie – 14 iulie 2017, 8653 de planuri de afaceri au luat punctaje in urma evaluării automate portivit cărora vor putea fi finantate in editia 2017 a programului Startup Nation, iar 10.373 de planuri de afaceri sunt in asteptare.

Proiectele finantabile se prezintă astfel:

  • 100 p – 3983 de planuri de afaceri depuse
  • 95 p – 4566 de planuri de afaceri
  • 90 p – 104 planuri de afaceri

In asteptare au rămas 4.580 de planuri depuse, cu 90 de puncte fiecare, restul fiind sub acest punctaj. Acestia pot spera că se vor retrage din program cei de deasupra lor sau că se vor dovedi neeligibili din diverse motive.

Din această analiză rezultă practic că vor intra la finantare afacerile in productie, programare IT si cele din industrii creative.

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.