Start-up Nation: Antreprenorii care au semnat contracte de finantare trebuie sa contacteze agentiile de care apartin

Euro-Morgue_0.jpg

Antreprenorii care au semnat contracte de finantare in programul Start-up Nation trebuie sa contacteze ei agentiile teritoriale pentru IMM de care apartin pentru a fi programati la semnarea unor acte aditionale care sa le permita accesul la finantare, a anuntat, joi, Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

Reamintim ca o serie intreaga de firme au semnat deja contracte de finantare in programul Start-up Nation, dar nu au primit acces la bani si nu au putut demara cheltuieli eligibile, pentru ca in contracte exista o clauza suspensiva prin care s-a amanat finantarea pana la alocarea banilor in buget.

Zielele trecute ministrul Ilan Laufer a dat o instructiune de ridicare a clauzei suspensive, iar antreprenorii trebuie acum sa semneze acte aditionale la contractele de finantare, in acest sens.

”Prin Instructiunea nr. 2 semnata de catre Ministrul pentru mediul de afaceri, comert si antreprenoriat, pentru toate cele trei mecanisme de rambursare, respectiv mecanismul cererii de rambursare cu credit punte, mecanismul cererii de rambursare fara credit si mecanismul cererii de plata, incepand cu data de 16.10.2017 Agentiile pentru IMM, Atragere de Investitii si Promovare a Exportului incheie acte adiţionale pentru toate acordurile de finantare semnate. In acest sens, rugam aplicantii care au semnat acorduri de finantare sa contacteze Agentia de care apartin (telefonic sau email) in vederea programarii pentru semnarea actelor aditionale” – a anuntat joi Directia de Antreprenoriat si Programe pentru IMM, din subordinea Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.