AM POCU: solicitari de clarificare pentru apelul de proiecte POCU/90/6.13/6.14 „Stagii de practica elevi si studenti in sectorul agroalimentar, industrie si servicii”

concurs-tineret-studenti.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman informeaza solicitantii ca in data de 19.10.2017 vor primi, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitari de clarificare de la Comisia de evaluare a proiectelor depuse in cadrul apelului de proiecte POCU/90/6.13/6.14 „Stagii de practica elevi si studenti in sectorul agroalimentar, industrie si servicii”.

Solicitantii sunt rugati sa verifice periodic contul MySMIS 2014+ si sa raspunda, punctual, in termen de 3 zile lucratoare la solicitarile primite, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

In conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Conditii Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificari atunci când evaluatorul considera ca o informatie lipseste sau nu este suficient de clara. Se poate solicita un singur set de clarificari pentru verificarea conformitatii administrative si a eligibilitatii.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.