Start-up Nation: Bancile nu s-au inghesuit sa sustina programul ca parteneri

bani-1.jpg

Bancile din România nu s-au prea aratat interesate sa intre ca parteneri de implementare si sa acorde credite-punte in cadrul programului Start-up Nation.

Statul se vede astfel nevoit sa prelungeasca preioada de depunere a ofertelor bancare cu inca 4 zile. Initial, bancile interesate erau asteptate sa-si depuna ofertele la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat pâna luni, 3 iulie.

”Avand in vedere numarul mic de oferte depuse de institutiile de credit cu rol in implementarea Programului Start Up Nation, luand in considerare impactul deosebit al programului asupra mediului de afaceri, dl. Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, prelungeste termenul de depunere a ofertelor pana vineri, 7 iulie, ora 12” – a informat, luni, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

In programul Start-up Nation 2017, banca partenera va acorda creditele-punte pentru antreprenorii care vor avea nevoie si tot ea va tine contul de tranzit in care statul va vira alocatia financiara nerambursabila de pâna la 200.000 de lei pentru beneficiari.
Una dintre conditiile pe care banca partenera trebuie sa le indeplineasca este sa aiba cel putin cate o sucursala in fiecare judet.

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.