„Start Up Right 2.0 – Finantare pentru ideea ta”

Poza.png

Ingenius Hub organizeaza, astazi, incepand cu ora 17:30, evenimentul „Start Up Right 2.0 – Finantare pentru ideea ta” impreuna cu echipa Loop Operations. In cadrul evenimentului vei avea ocazia sa interactionezi cu experti in atragerea finantarii prin fonduri europene nerambursabile si vei afla care este urmatorul pas pentru a-ti transforma ideea de afacere intr-un business sustenabil.

Cui se adreseaza evenimentul?
•    viitorilor antreprenori sau freelancerilor care doresc sa-si infiinteze un business accesand fonduri europene
•    antreprenorilor care au deja un start-up si doresc sa acceseze fonduri europene pentru a-si dezvolta, moderniza sau extinde afacerea
•    antreprenorilor care doresc sa-si extinda portofoliul de business cu afaceri noi
•    reprezentantilor unor companii care doresc sa acceseze fonduri europene pentru dezvoltarea unui proiect

Cum se va desfasura?
Evenimentul va fi o sesiune de networking dedicata discutiilor libere si schimbului de idei cu privire la oportunitatile de finantare de pe piata si transformarea ideilor de afaceri in business-uri sustenabile.
Echipa Loop Operations va sta la dispozitia tuturor participantilor, va oferi tips & tricks, sfaturi utile si va raspunde la intrebari referitoare la scrierea proiectelor si atragerea finantarilor europene, indiferent daca participantii sunt interesati de infiintarea, dezvoltarea sau extinderea unei afaceri. De asemenea, tinerii antreprenori vor primi feedback si din partea celorlalti participanti din sala cu privire la potentialul ideilor lor de afaceri.

Cum te inscrii la eveniment?
Iti poti rezerva un loc trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu datele tale de contact. In ziua evenimentului, taxa este de 100 RON.

Start Up Right 2.0 va avea loc joi, 17 martie 2016, incepand cu ora 17:30, la unul dintre sediile Ingenius Hub din Bucuresti. Adresa: Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 25, et. 5, ap. 10 (interfon 110).

Pentru informatii actualizate constant, acceseaza pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa: scoaladeantreprenoriat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.