Startup-ul românesc Soleadify, ce foloseşte tehnologia machine learning pentru a crea baze de date, primeşte o finanţare de 1,5 milioane dolari

Soleadify.jpg

Startup-ul românesc Soleadify, un motor de căutare pentru companii, folosit de echipe de marketing și vânzări pentru a-și găsi clienți şi care foloseşte tehnologia machine learning pentru a crea bazele de date, primeşte o finanţare de 40 milioane de 1,5 milioane dolari.

“Primul dintre produsele companiei este un motor de căutare care actualizează peste 40 de milioane de profiluri de business utilizate în prezent de sute de companii din SUA, Europa și Asia pentru activități de vânzare și marketing”, scrie TechCrunch.

Finanţarea de de 1,5 milioane de dolari vine de la fondurile GapMinder Venture Partners și DayOne Capital, precum și de la mai mulți business angels, o parte prin platforma de crowdfunding Seedblink.

Startup-ul intenționează să utilizeze fondurile obţinute pentru a-și îmbunătăți tehnologia, a construi parteneriate și a-și extinde capacitățile de marketing… Detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.