Startup-urile romanesti din IT se pot inscrie in programul Launchpad Accelerator de la Google

Launchpad-Accelerator.jpg

Startup-urile mature din domeniul tehnologiei, care au dezvoltat si lansat deja un produs pot sa aplice in programul Launchpad Accelerator de la Google. Programul a fost lansat vineri si in Romania iar startup-urile selectate vor beneficia de mentorat din partea expertiilor Google la sediul din San Francisco.

Launchpad Accelerator este un program de mentorat de 6 luni pus la dispozitie de Google companiilor selectate, cu scopul sustinerii cresterii acestora.

Programul demareaza cu doua saptamani de pregatire la San Francisco la sediu Google, unde vor avea parte de traininguri intensive cu ingineri si manageri de produs din peste 20 de echipe Google, precum si intalniri cu experti din Silicon Valley.

In cele 6 luni, participantii vor primi suport din partea Google (in valoare de 50.000$), produse Google, sprijin pe zona de PR si vor colabora strans cu echipa Google din tara lor de origine.

Pe pagina programului Launchpad Acceelerator gasiti formularul de inscriere si exemple de start-up-uri selectate in editiile anterioare ale programului. Inscrierile se vor inchide pe 2 octombrie. Start-up-urile acceptate in cadrul programului vor merge la San Francisco la finalul anului.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.