Finantare petru IMM

FINANSBANK (Romania) S.A. este banca selectata, prin licitatie, de catre Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) in vederea implementarii in 2005 a Programului national multianual pe perioada 2002 – 2005 de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii.

In cadrul Programului pot fi finantate numai societati comerciale care isi desfasoara activitatea de cel putin un an in 13 sectoare prioritare ale economiei nationale si care solicita finantarea pentru active fixe, brevete si licente, modernizare si retehnologizare. Finansbank (Romania) S.A., in calitate de finantator se afla in parteneriat cu ANIMMC in derularea Programului de sustinere a dezvoltarii activitatii intreprinderilor nou-infiintate micro-intreprinderilor, precum si a intreprinderilor mici si mijlocii.

Prin intermediul acestui Program care are ca data limita de aprobare a cererilor de finantare 9 decembrie, beneficiarii declarati eligibili de catre ANIMMC si FINANSBANK (ROMANIA) S.A. isi vor putea finanta proiecte de investitie pe maxim 5 ani de zile, in urmatoarea structura: alocatii financiare nerambursabile, credit bancar FINANSBANK (ROMANIA) S.A. si aport propriu al Beneficiarului. FINANSBANK (ROMANIA) S.A. isi propune o polarizare cat mai rapida a interesului IMM-urilor, evaluarea dosarelor fiind facuta pe principiul “primul venit, primul servit”.

Sursa: , Amos News, 22 iulie 2005

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.