Sprijin Phare pentru ADR Nord-Est in vederea dezvoltarii institutionale si eficientizarii activitatii

ADR Nord-Est, finantare, Phare

Finantarea, in valoare totala de 675.000 Euro, a fost obtinuta in cadrul programului Phare RO-PHARE 2006/018-147.04.01.05.02 – “Sprijinirea ADR-urilor pentru reabilitarea / constructia / achizitia de sedii”.

Obiectivul specific al proiectului este imbunatatirea conditiilor de munca pentru eficientizarea activitatii personalului Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, iar rezultatul final a fost achizitionarea unui sediu adecvat (cladire si teren aferent) in vederea asigurarii functionarii optime a agentiei. Achizitia sediului s-a realizat din fonduri publice prin proiectul Phare si din contributia ADR Nord-Est, prin credit bancar.

In concordanta cu obiectivele proiectului, cresterea capacitatii institutionale a ADR Nord-Est si dezvoltarea structurii acesteia sunt esentiale avand in vedere ca, timp de 10 ani ADR Nord-Est si-a asumat misiunea de generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est.

ADR Nord-Est elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si a spiritului antreprenorial.

Perioada de desfasurare a contractului a fost noiembrie 2008 – ianuarie 2009.

Acest proiect este finantat de la bugetul de stat prin PHARE – Programul de Coeziune Economica si Sociala, Linia de Buget: RO-PHARE-2006/018-147.04.01.05.02, Nr. referinta LD 2/2008, cu o suma in valoare de 675.000 Euro.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.