Comunitatea blogerilor de pe Finantare.ro are un manager dedicat

bloguri, finantare, consultanta

Postul de manager de comunitate (sau “community manager”, pentru cei care prefera exprimarile in limba engleza) a fost creat pentru a sprijini eforturile pe care blogerii de pe Finantare.ro le fac pentru a comunica cu cititorii lor.

Finantare.ro este dedicat sprijinirii eforturilor organizatiilor si persoanelor care “lupta” pentru a valorifica intr-o masura cat mai buna sursele de finantare din Romania (urmarind in particular finantarile nerambursabile: fondurile structurale, dar si celelalte finantari ale UE ori ale altor finantatori).

Blogurile profesionale de pe Finantare.ro au fost infiintate ca instrumente de comunicare pentru specialistii din piata consultantei si din alte domenii importante ale economiei Romaniei. Ele functioneaza ca un serviciu gratuit, iar blogerii, actionand independent de Finantare.ro, acopera domenii variate precum managementul proiectelor, finantarile nerambursabile, piata creditelor bancare, aplicarea standardelor de calitate, managementul resurselor umane, cercetarea, imbunatatirea administratiei publice locale.

Rolul managerului comunitatii este de a asculta problemele, dilemele si nemultumirile blogerilor si de a face toate eforturile pentru a sprijini rezolvarea lor cat mai completa, actionand ca o interfata intre blogeri si echipa Finantare.ro.

In plus, va raspunde intrebarilor si va asista specialistii in obtinerea blogului lor profesional pe Finantare.ro.

Incepand din aceasta luna, rolul de manager al comunitatii blogerilor pe Finantare.ro este indeplinit de Cristi Ciripescu, care cunoaste foarte bine site-ul Finantare.ro, avand si experienta practica in consultanta privind finantarile nerambursabile.

Cristi Ciripescu poate fi contactat la [email protected] sau la telefon 0741.145.697

– cititi aici detalii despre blogurile profesionale Finantare.ro.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.