Programul Rabla incepe intr-o “luni”, la o data care va fi anuntata

subventie, Programul Rabla, Guvern

Programul de innoire a parcului auto, cunoscut si sub numele de “Rabla”, a fost din nou amanat cu cel putin o saptamana, desi initial demararea acestuia fusese anuntata pentru ieri, 2 martie 2009.

Chiar ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, declara, joia trecuta, ca proprietarii masinilor mai vechi de 10 ani vor putea merge de luni (2 martie – n.r.) la dealerii auto pentru a contracta o masina prin Programul “Rabla”, dupa ce, in cursul zilei de vineri (27 februarie – n.r.), vor fi stabilite cotele pentru fiecare producator. “De luni, cei care vor sa participe la Programul Rabla pot merge la dealeri sa-si rezerve masina”, anuntase Nemirschi.

Numai ca lista cu producatorii validati nu a fost publicata nici vineri, 27 februarie, si nici ieri, 2 martie, astfel incat cumparatorii nu au putut sa mearga la dealerii auto pentru a-si depune dosarul.

Dragos Nacuta, purtatorul de cuvant al Ministerului Mediului, ne-a declarat ca programul va demara cel mai probabil incepand de luni, 9 martie, pana atunci urmand sa se definitiveze lista cu producatorii si dealerii validati sa intre in program.

Mai multe detalii: www.financiarul.com

Sursa: Financiarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.