Se lanseaza Planul Integrat de Dezvoltare Urbana al municipiului Adjud

Adjud, PIDU, POR, dezvoltare

Planul Integrat de Dezvoltare Urbana reprezinta un domeniu major de interventie al Programului Operational Regional 2007 – 2013, Axa prioritara 1 – Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – Poli urbani de crestere. Domeniul major de interventie 1.1 – Planuri integrate de dezvoltare urbana – Sub-domeniul Centre urbane.

Obiectul acestui domeniu major de interventie il reprezinta, conform Programului Operational Regional – cresterea calitatii vietii si crearea de noi locuri de munca in orase, prin reabilitarea infrastructurii urbane, inclusiv a serviciilor sociale, precum si prin dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor si a antreprenoriatului.

In cadrul dezbaterii, vor avea loc prezentarea PIDU-lui si a proiectelor individuale:
1. Dezvoltarea si modernizarea iluminatului public in Municipiul Adjud.
2. Modernizarea spatiilor publice urbane: zona CASA DE CULTURA.
3. Crearea si modernizarea spatiilor publice: zona blocurilor ANL.
4. Creare Parc in zona blocurilor ANL; Modernizare Parc zona Garii – Str. Siret; Modernizare spatii verzi pe aliniamentele DN2, DN11 si strazile orasenesti.
5. Reabilitare si modernizare cladire EXISTENTA IN VEDEREA REUTILIZARII PENTRU SERVICII SOCIALE, dotarea acesteia cu echipamente specifice, inclusiv echipamente de informare si comunicare: CENTRU COMUNITAR PENTRU PERSOANE DE VARSTA A TREIA.
6. Achizitionare si instalarea de echipamente necesare pentru cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii (sisteme de supraveghere video).

Pentru eventualele propuneri referitoare la Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, Primaria Municipiului Adjud asteapta sugestiile tututror celor interesati pe adresa de e-mail: [email protected].

Accesare PIDU.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.