Proiectul “Comuna Dimitrie Cantemir – Asistenta imediata in situatii de urgenta” se afla la final

Phare, proiect, finantare europeana

Comuna Dimitrie Cantemir, judetul Vaslui, anunta incheierea proiectului Comuna Dimitrie Cantemir Asistenta imediata in situatii de urgenta finantat prin PHARE RO 2006/018-147.01.03.02.03 Servicii de voluntariat pentru situatii de urgenta.

Proiectul a fost implementat de comuna Dimitrie Cantemir, in parteneriat cu Consiliul Judetean Vaslui si s-a desfasurat in perioada ianuarie 2008 – ianuarie 2009.

Proiectul, in valoare totala de 110.000,00 Euro, a fost finantat in proportie de 89,00% de Uniunea Europeana, respectiv cu suma de 97.900 Euro.

Principalul obiectiv al proiectului a fost acela de a eficientiza activitatea serviciului public voluntar pentru situatii de urgenta din comuna Dimitrie Cantemir in vederea imbunatatirii managementului acestui serviciu si a gestionarii eficiente a fondurilor la nivel local.

Rezultatele proiectului:

Ca urmare a implementarii acestui proiect, comuna Dimitrie Cantemir beneficiaza, la momentul de fata, de un serviciu public voluntar pentru situatii de urgenta dotat cu echipamente specifice (masina de dezpezit cu plug, barca pneumatica, motopompa, proiector 1000 W, sirena de avertizare 600 W, statie emisie receptie, scara plianta interventii, echipament protectie, trusa prim ajutor), sistem Office si soft specializat, precum si de personal voluntar.

Prin intermediul acestui proiect, comuna Dimitrie Cantemir gestioneaza mai eficient serviciul voluntar pentru situatii de urgenta, fapt ce permite continuarea implementarii reformei administratiei publice la nivel local si a procesului de modernizare.

Contact:
Telefon: + 40 235 485 392
Fax: + 40 235 485 508, + 40 765 485 345

Persoana de contact:
Dl. Viorel Florea – manager de proiect;
E-mail : [email protected]

Pentru sesizari Phare: [email protected].

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.