Uniunea Europeana sprijina informarea publicului larg privind obtinerea de fonduri structurale

ADR Vest, POR, informare, publicitate, fonduri

Sprijinul financiar al Uniunii Europene este in valoare de 777.787,02 lei.

Proiectul “Sprijin pentru implementarea eficienta a activitatilor de informare si publicitate din Planul de Comunicare pentru Programul Operational Regional 2007 – 2013 la nivelul Regiunii Vest” isi propune sa asigure informarea constanta si corecta a publicului larg si mass-media asupra rolului UE si asupra existentei fondurilor structurale, sa asigure transparenta si corectitudinea finantarilor si a sistemului care gestioneaza fondurile, informarea potentialilor beneficiari asupra POR 2007-2013, precum si informarea beneficiarilor asupra obligatiilor acestora ca urmare a obtinerii unei finantari europene.

De asemenea, prin acest proiect, ADR Vest asigura informarea publicul larg cu privire la rezultatele proiectelor finantate prin POR 2007 – 2013 in Regiunea Vest. Perioada de implementare a proiectului, conform contractului de finantare semnat intre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, in calitate de Autoritate de Management pentru POR, si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, Organism Intermediar pentru POR, se incheie in data de 31 decembrie 2009.

Informarea si publicitatea sunt activitati esentiale in vederea asigurarii accesului publicului larg la informatii privind obtinerea de fonduri europene. Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional 2007-2013 (POR 2007-2013), este responsabila pentru implementarea POR 2007 – 2013 la nivelul Regiunii Vest si pentru promovarea acestuia in regiune.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.