Guvernul aloca 12 milioane lei pentru infrastructura judetului Arad

infrastructura, investitii, Arad, hotarare, Guvern

Printr-o Hotarare de Guvern, judetul Arad va beneficia de 11.806.000 lei, pentru continuarea proiectelor demarate prin Ordonanta 7/ 2005, proiecte pentru alimentari cu apa, introducerea canalizarii, construirea de podete si punti pietonale, precum si alte lucrari de infrastructura.

In total, au fost alocati bani unui numar de 23 de proiecte, cele mai importante sume fiind alocate proiectelor “Canalizare si statie de epurare in comuna Vinga” – 2.064 lei; “Dezvoltare alimentare cu apa si infiintare retea canalizare in localitatile Zerind si Iermata Neagra” – 1.207lei; “Extindere retea de apa si canal menajer in zona periurbana Radna, oras Lipova” – 1.134 lei; “Sistem de canalizare si statie de epurare pentru localitatile Sagu si Cruceni” – 1.102 lei.

“Aradul a trecut peste perioada in care a fost ‘pedepsit’ de guvernul Tariceanu, fiind oprite toate investitiile. Fostul Guvern a avut o atitudine ostila fata de locuitorii Aradului pentru ca, de fapt, ei au fost si sunt beneficiarii acestor investitii, nu oamenii politici”, a declarat Nicolae Iotcu, presedintele Consiliului Judetean Arad.

Presedintele CJ Arad a mai adaugat ca prin modul in care a procedat Guvernul Tariceanu, eliminand judetul Arad de pe lista de finantare a proiectelor, au avut de suferit atat cetatenii, cat si mediul economic, pentru ca unele firme nu au fost platite pentru lucrarile efectuate si au intrat in colaps financiar.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.