Licitatie secreta pentru asfaltarea aleilor din cimitirul “Buna Vestire”

Municipalitatea este pregatita sa plateasca peste 3,14 milioane lei, fara TVA, pentru amenajarea aleilor din Cimitirul “Buna Vestire”.

Licitatia pentru realizarea investitiei la obiectivul din CUG a fost organizata joi, 30 aprilie.

Reprezentantii DSPM nu au dorit sa ofere informatii despre ofertele financiare ale societatilor inscrise la licitatie, desi procedura vizeaza cheltuirea banului public.

“Au cumparat caietul de sarcini 24 de firme, iar opt au depus oferte. Se va face un punctaj. Nu se poate sa spun acum ofertele. O sa va spun cand terminam si se anunta castigatorul”, a declarat Corneliu Bart, director adjunct al Directiei de Servicii Publice Municipale, din cadrul Primariei.

Lupta pentru potul de 3,14 milioane lei se va duce intre firmele SC ALDP, Colas Drumuri, Constructii Feroviare Campulung, Euroconstruct Grup, Moldomec, Moldotrans Auto si Ted Construct.

“Durata acordului cadru va fi de trei ani. Nu avem toate fondurile necesare intr-un an. De aceea, se va lucra in functie de prevederile bugetare anuale. Vrem sa amenajam aleile din cimitir pentru ca oamenii sa nu mai mearga prin noroaie la morminte. Amenajam toate accesele”, a precizat Luminita Salceanu, sefa DSPM.

Ofertele financiare depuse de firme sunt extrem de importante in economia oricarei licitatii.

In cazul procedurii de fata, oferta financiara conteaza in proportie de 75% din punctajul total al fiecarei firme.

Municipalitatea va organiza o alta licitatie pe 6 mai.

Suma estimata pentru amenajarea de alei si imprejmuirea Cimitirului “Sf. Petru si Pavel” din Moara de Vint este de 3,9 milioane lei, fara TVA.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.