Primaria Ploiesti apeleaza la o firma de consultanta in atragerea fondurilor europene

fonduri UE, Ploiesti, consultanta, proiecte eligibile

Primarul Ploiestiului s-a declarat nemultumit de modul in care se deruleaza actiunea de accesare a fondurilor europene de catre institutiile aflate in subordinea Primariei municipiului.

Volosevici a solicitat Directiei Relatii Internationale din cadrul Primariei sa realizeze o analiza a proiectelor finantate din fonduri europene, care au fost accesate pana in prezent.

El doreste ca analiza sa fie finalizata pana pe 5 mai, cand va avea loc o intalnire cu toti directorii din Primaria pentru a se identifica proiecte ce pot deveni eligibile in vederea finantarii din fonduri structurale.

Intalnirea se va desfasura in prezenta directorului Agentiei de Dezvoltare Regionala, Liviu Musat, pentru a analiza impreuna cu acesta proiectele pe care municipalitatea doreste sa le realizeze in perioada urmatoare.

Cu toate ca exista un serviciu specializat in elaborarea proiectelor pentru atragerea fondurilor europene in cadrul Primariei Ploiesti, Andrei Volosevici doreste sa se intalneasca cu reprezentantii tuturor firmelor de consultanta din municipiu, specializate in atragerea de fonduri europene, pentru a alege una dintre ele sa consilieze specialistii Primariei, subliniind necesitatea accesarii acestor fonduri pentru dezvoltarea localitatii.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.