Documentatiile lucrarilor pentru variantele de ocolire Bistrita, Gheorghieni si Miercurea Ciuc se finanteaza din fonduri europene

fonduri europene, documentatie, POS T, licitatie, FEADR

Valoarea totala a contractului este de 3.121.990 lei, din care 2.161.978,07 lei constituie finantare nerambursabila acordata de Comisia Europeana din Fondul European de Dezvoltare Regionala, restul sumei fiind asigurata de Guvernul Romaniei prin Bugetul de Stat.

Acest contract este parte a proiectului “Pregatirea pentru constructia variantelor de ocolire stei, Alesd (Sud si Nord), Miercurea Ciuc, Gheorghieni, Bistrita, Husi” semnat intre Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Transport (POS T) si CN ADNR SA si este finantat prin Axa Prioritara 2 a POS T, Domeniul Major de Interventie 2.1. – “Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii rutiere”.

Scopul acestui contract este pregatirea documentatiilor pentru constructia celor 3 variante de ocolire, prin elaborarea/revizuirea si imbunatatirea studiilor de fezabilitate, a proiectelor tehnice, a detaliilor de executie, a documentatiei de atribuire, a studiului de evaluare a impactului asupra mediului si a aplicatiilor Fondului European de Dezvoltare Regionala elaborate pentru centurile oraselor Bistrita, Gheorghieni si Miercurea Ciuc.

Perioada de implementare a contractului mentionat este de 13 luni de la data inceperii activitatii.

Contractul a fost atribuit, in urma procedurii de licitatie deschisa, firmei S.C. IPTANA S.A, beneficiar fiind Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Sursa: Ministerul Transporturilor si Infrastructurii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.