A avut loc seminarul “Zilele femeilor intreprinzator”, la Constanta

seminar, program, femeia manager, intreprinzator, instruire

Oficiul Teritorial pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Constanta a organizat seminarul “Zilele femeilor intreprinzator”, ce reprezinta a doua etapa a Programului national multianual pe perioada 2005 – 2012 pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.

Seminarul si-a propus promovarea unui sistem de informare si instruire care sa faciliteze mobilitatea femeilor pe piata fortei de munca si dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale acestora in scopul implicarii lor in structuri economice private, in contextul problemelor legate de mentinerea echilibrului dintre obligatiile familiale si cele profesionale si a prejudecatilor existente la nivel local.

Seminarul face parte din prima Saptamana Europeana a IMM-urilor 2009, eveniment desfasurat la nivelul intregii Uniuni Europene in perioada 6-14 mai 2009.

In cadrul acestui eveniment au luat cuvantul reprezentanti ai Institutiei Prefectului Judetului Constanta, Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta, Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, precum si reprezentanti ai unor institutii bancare.

Doamna Mihaela BELCIN (Asociatia Oportunitati de Afaceri pentru Femei Constanta – Membra Coalitiei Asociatiilor Femeilor de Afaceri din Balcani) le-a impartasit participantelor experienta succesului ei in afacerile proprii.

In incheierea evenimentului a avut loc un workshop, al carui moderator a fost Domnul Cristian TUDORAN, coach executive si de afaceri, in cadrul caruia doamnele si domnisoarele si-au prezentat ideile unei potentiale afaceri.

In acest domeniu, al antreprenoriatului, participantele au concluzionat ca, atata timp cat exista o anumita educatie, sprijin financiar, gandire strategica, incredere si curaj, succesul unei femei pornite in afaceri este aproape garantat.

Sursa: Oficiul Teritorial pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Constanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.