Clarificari cu privire la proiectul “Pasaj pe Soseaua Pipera-Tunari”

Urmare a ultimelor informatii aparute in presa referitoare la Proiectul “Pasaj pe Soseaua Pipera-Tunari” finantat din programul Phare CES 2004, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei doreste sa aduca cateva clarificari.

Responsabilitatea pentru avizele si aprobarile emise pentru implementarea acestui proiect, revine fiecarei institutii emitente.

Pentru acest proiect, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei este Autoritate Contractanta, in conformitate cu regulile Phare, iar derularea contractului se face in baza acordului tripartit incheiat cu Consiliul Judetean Ilfov, Consiliul Local Voluntari si Consiliul Local al Sectorului 2 – Bucuresti, beneficiari ai lucrarii.

In baza acestui acord, intreaga responsabilitate referitoare la obtinerea si plata avizelor si autorizatiilor revine beneficiarilor.

Proiectul “Pasaj pe Soseaua Pipera-Tunari” are o valoare de 6.225.588,38 Euro si a fost propus de Consiliul Judetean Ilfov in parteneriat cu Consiliul Local al Sectorului 2 si Consiliul Local Voluntari.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.