Proiect pentru sprijinirea primariilor din judetul Tulcea

CJ Tulcea, proiecte, primarii, dezvoltare locala, finantare europeana

Directorul executiv al ADDJ, Danut Dragan, a declarat ca toate echipamentele care vor fi achizitionate prin intermediul acestui proiect vor fi utilizate in beneficiul celor 34 de primarii din judet care fac parte din asociatie.

“Provenind din unitatea de implementare a Proiectului de Dezvoltare Rurala, asociatia a preluat dotarile acesteia, dotari pe care acum trebuie sa le predea Ministerului Administratiei si Internelor, conform ordinelor in vigoare. Daca acest proiect nu ar fi existat, ar fi trebui sa folosim o parte din bugetul asociatiei pentru achizitionarea echipamentelor”, a afirmat directorul Danut Dragan.

El a mai spus ca proiectul care se va derula pe o perioada de trei luni are drept scop cresterea calitatii si reducerea duratei activitatilor de sprijin a dezvoltarii locale durabile asigurate de ADDJ pentru administratiile locale si mediul economic, prin modernizarea echipamentelor.

Valoarea totala a proiectului sprijinit financiar de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala este de 102.470,88 lei, din care 7% reprezinta cofinantarea asigurata de ADDJ. ADDJ s-a constituit in august 2007, in urma unei hotarari a Consiliului Judetean, si are circa 20 de membri, primarii din judet, scopul acesteia fiind acordarea de sprijin comunitatilor locale pentru atragerea finantarilor oferite de Uniunea Europeana.

Sursa: Portalul National de Adminsitratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.