Prelungire a termenului de adjudecare a licitatiei pentru padoc

Lucrarile de la noul padoc nu vor incepe prea curand. Sefii Primariei au probleme in a desemna o firma care sa se ocupe de investitie. Numarul mare de oferte depuse la aceasta licitatie a ingreunat munca membrilor din comisia municipalitatii.

“S-a luat decizia de a suplimenta termenul in care sa dam un castigator. Sunt motive obiective. Studierea tuturor dosarelor a durat destul de mult. In mod normal ar fi trebuit ca rezultatele sa fie date dupa 20 de zile lucratoare. Acum termenul s-a prelungit cu inca 20 de zile”, a declarat viceprimarul PDL, Gabriel Grigore.

El a mai spus ca s-au solicitat si clarificari de la mai multe societati participante la licitatie. “A fost o oferta de garantie de 360 de luni. Cei de la firma sustin ca nu au gresit oferta”, a explicat Grigore.

Noul adapost pentru animale urmeaza sa fie construit spre Tomesti. Investitia a fost estimata la 4,67 milioane lei, fara TVA. Ofertele s-au situat intre 3,2 milioane lei si 5,15 milioane lei. Firma As Construct Drumuri si Poduri a oferit o garantie de 30 de ani pentru lucrari.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.