Raiffeisen Bank a lansat 4 pachete noi de produse pentru IMM

Raiffeisen Bank, pachete operationale, IMM, costuri, beneficii

Cele patru pachete operationale – Bronze, Silver, Gold si Platinum – reprezinta o modalitate de optimizare a costurilor, prin exceptarea de la plata a unor comisioane aferente operatiunilor bancare curente.

De asemenea, prin noile Pachete Operationale IMM se simplifica activitatile bancare zilnice, prin includerea accesului gratuit la canale de distributie alternative.

“Clientii IMM pot beneficia de reduceri de costuri utilizand mai multe servicii bancare Raiffeisen Bank. Am inclus in aceste pachete produse si servicii care, din experienta clientilor nostri, sunt dintre cele mai frecvent utilizate in activitatea de afaceri de zi cu zi”, a declarat directorul ariei IMM, Monica Udrescu.

Pachetele operationale IMM sunt atasate conturilor curente in lei si contin o serie de beneficii aferente produselor si serviciilor bancare, acoperind majoritatea aspectelor ce formeaza relatia unui client cu banca.

Pentru activarea unui Pachet Operational IMM este necesara doar deschiderea contului curent principal in lei. Activarea celorlalte produse si servicii este optionala si gratuita si se face in orice unitate Raiffeisen Bank (my banking, raiffeisen direct, multicash, raiffeisen online).

Sursa: Banknews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.