Prima licitatie pentru lapte si corn la Primarie

Municipalitatea va achizitiona produsele necesare pentru programul “Laptele si cornul”. Licitatiile au fost deja anuntate si vor avea loc pe 10 septembrie.

“Este o modificare de legislatie facuta in acest an. Este primul an in care autoritatile locale se ocupa de achizitia produselor alimentare”, a declarat Andrei Trofor, purtatorul de cuvant al Primariei.

Astfel, vor fi cumparate produse necesare celor aproape 25.000 de copii din municpiu care merg la gradinite cu program normal sau sunt elevi de clasele I – VIII.


Licitatia pentru produse de panificatie este estimata la aproape 1,3 milioane lei, fara TVA. Pentru aceeasi cantitate de produse lactate, municipalitatea este pregatita sa ofere in jur de 2,9 milioane lei, fara TVA.

Orasul a fost impartit in sase zone, firmele urmand a depune ofertele pe loturi. Astfel, se va licita pentru zonele: Pacurari; Copou – Centru, Podu Ros, Tatarasi, Nicolina – CUG, Alexandru – Dacia. O firma poate depune oferta pentru unul sau mai multe loturi. Contractele semnate in septembrie vor fi in vigoare pentru tot anul scolar 2009 – 2010.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.