Studentii scapa de mutrele acre! Secretarele din universitate inlocuite cu soft european

proiecte, fonduri europene, secretariat, facultati, soft

Doua facultati din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara (UVT) au castigat in total peste 2 milioane de lei din proiecte europene.

Daca cei de la Facultatea de Matematica si Informatica vor folosi banii pentru a dezvolta Centrul de Cercetare din cadrul UVT, reprezentantii Facultatii de Economie si Administrare a Afacerilor (FEAA) vor sa anuleze cozile de la secretariate. Ovidiu Megan, director de implementare a proiectului, spune ca vor sa cumpere un program care va facilita accesul tuturor studentilor la actele de care au nevoie.

Cozi de doua ori mai mici

Tinerii care invata la FEAA nu vor mai fi nevoiti sa vina de doua ori la secretariat, ci o singura data, pentru a-si ridica documentele pe care le-au cerut pe Internet.

“Studentii nu se vor deplasa la sediu de mai multe ori, pot cere unele documente online, iar programul le va genera. Secretara doar va pune stampila. Timpul necesar pentru a obtine o adeverinta se va reduce la jumatate. Pe viitor, ne asteptam ca programul sa fie implementat in mai multe facultati”, a explicat Ovidiu Megan, directorul Departamentului de Accesare si Implementare Proiecte din cadrul FEAA.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.