A fost finalizat studiul de fezabilitate pentru Sistemul de management integrat al deseurilor in judetul Cluj

Cluj, studiu de fezabilitate, sistem, management, deseuri

Dupa predarea formei finale, precum si dupa analizarea Studiului de Fezabilitate, acesta se va supune aprobarii Consiliului Judetean.

“Asteptam in acest moment evaluarea comisiei de specialitate din cadrul Ministerului Mediului, pentru a inainta apoi proiectul spre aprobarea finantarii de catre Comisia Europeana. In aceste conditii, avand in vedere faptul ca au fost respectate termenele, avem certitudinea ca vom fi in masura si noi sa respectam termenele de deschidere a primei celule de depozitare, iar din data de 16 iulie 2010, cand este termenul de inchidere a vechilor depozite, vom putea depozita deseurile in noua locatie”, considera vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica.

Valoarea totala a Proiectului “Sistemul de management integrat al deseurilor solide in judetul Cluj” este de 42,7 milioane de euro, din care 35 de milioane de Euro provin din finantari europene, restul sumei fiind sustinuta de catre Ministerul Mediului si Consiliul Judetean Cluj.

Proiectul “Sistemul de management integrat al deseurilor solide in judetul Cluj” este derulat prin P.O.S. Mediu in cadrul Axei Prioritare 2 – “Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deseurilor si reabilitarea siturilor istorice contaminate”, si prevazut a se finanta prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.