Licitatie deschisa organizata de Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti S.A.

C.N. Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti S.A. organizeaza procedura de licitatie deschisa in vederea atribuirii contractului de achizitie publica avand ca obiect expertiza tehnica, elaborarea studiului de fezabilitate, realizarea proiectului de executie si executia lucrarilor de modernizare a sistemului de balizaj luminos aferent pistelor nr. 1, nr. 2 si cailor de rulare, furnizarea soft-ului, telementenanta pentru soft sistem monitorizare si control sistem de balizaj luminos, precum si scolarizarea personalului de exploatare.

Ofertele se pot depune la sediul aeroportului pana la data de 29.09.2009, ora 09:00, deschiderea procedurii de achizitie avand loc in aceeasi zi la ora 10:00.

Criteriul de atribuire a contractului este “pretul cel mai scazut”, iar valoarea estimata a acestuia este de 18.030.000 euro, exclusiv TVA.

Anuntul de participare la procedura de licitatie deschisa, continand informatii complete asupra modului de desfasurare a procedurii, precum si precizari referitoare la modul de obtinere a documentatiei de atribuire, este disponibil in SEAP sub nr. 83730/06.08.2009 si pe pagina de web a Aeroportului Henri Coanda www.otp-airport.ro, Sectiunea Business – Lista licitatiilor curente.

Sursa: Ministerul Transporturilor si Infrastructurii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.