1669 de proiecte depuse pentru finantarea infrastructurii rurale

Proiecte, finantare,dezvoltare, infrastructura rurala, APDRP

Valoarea acestor cereri de finantare depaseste 4 miliarde de euro, cu mult peste alocarea financiara aferenta masurii care este de 738,09 milioane de euro.

Aceasta sesiune, desfasurata intre 15 iunie si 31 iulie, a fost ultima pentru depunerea proiectelor de renovare si dezvoltare a satelor, alocandu-se astfel toata suma ramasa disponibila in acest moment pentru aceasta masura.

“Va fi o concurenta foarte mare intre proiecte si foarte multe nu vor primi, din pacate, finantare. Daca privim partea buna a lucrurilor, putem spune ca vor fi castigatoare proiectele cu adevarat foarte bune”, a declarat Mihai Gavril Vadan, Directorul General al APDRP.

Cele mai multe proiecte au fost depuse in Regiunea 3 Sud-Muntenia, (309 cereri de finantare) si in Regiunea 1 Nord-Est, (303 cereri de finantare).

In perioada 2007-2013, Masura 322 dispune de o alocare totala de 1,54 miliarde de euro pentru finantarea unei palete largi de actiuni, atat de infrastructura rurala, cat si de servicii pentru populatia locala sau conservare a traditiilor.

Sursa: Stiriong

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.