Noi finantari pentru proiecte ce vizeaza sevicii sociale comunitare

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) anunta organizarea in anul 2004 a unor noi runde de competitie pentru finantarea proiectelor de servicii sociale comunitare.

FRDS isi propune sa contribuie la imbunatatirea nivelului de trai al locuitorilor satelor sarace si al persoanelor apartinand grupurilor dezavantajate prin dezvoltarea initiativei la nivel local.

In ultimii 5 ani, FRDS a gestionat cu succes imprumuturi importante ale Guvernului Romaniei de la organisme financiare internationale (Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, Banca Internationala de Dezvoltare a Consiliului Europei), precum si fonduri provenite de la bugetul de stat.

FRDS acorda finantare pentru 3 tipuri de proiecte: mica infrastructura rurala, activitati generatoare de venit si servicii sociale comunitare.

Pentru anul 2004, rundele de finantare din imprumutul acordat de catre Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, destinat finantarii de proiecte de servicii sociale comunitare, au ca date limita de depunere a cererilor 15 martie si 20 septembrie.

Sursa: FRDS 6 februarie 2004

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.