Primaria Sectorului 1 da peste 51 mil. euro unor firme abonate la castigarea licitatiilor

Primaria Sectorului 1 ofera doua contracte pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi, in valoare totala de 215,5 milioane lei (peste 51 milioane euro), unor firme care si-au mai adjudecat de la edili, in ultimii ani, contracte similare, se arata pe site-ul guvernamental de licitatii publice.

Primul contract si cel mai important ca suma (198,9 milioane lei) a fost castigat de o asociere de firme avand in frunte Triumf Gardening, asociere care a fost singurul ofertant la licitatia organizata de edili. Celelalte firme din asociere sunt Geca PM Impex, Garden Center si Romprest (operatorul de salubrizare din sector).

Aceste firme se vor ocupa de “cositul peluzelor, greblatul peluzelor, platbandelor si pastilelor verzi, maturatul aleilor, tunsul gardului viu, taierea si ingrijirea trandafirilor, udatul plantelor si arborilor, plantarea de arbori, arbusti si trandafiri”.

Al doilea contract, in valoare de 16,62 milioane lei, a fost castigat de Geca PM Impex, care a fost, de asemenea, singurul ofertant. Contractul vizeaza taierea si toaletarea arborilor, precum si scoaterea cioturilor si a radacinilor.

Triumf Gardening a castigat in 2008, tot de la Primaria Sectorului 1, un contract de 250.000 lei pentru achizitionarea de arbusti, un altul de 303.435 lei pentru furnizarea de seminte flori si turba, iar in 2009, un contract de 293.250 lei pentru achizitionarea de flori.

Mai multe detalii: www.curierulnational.ro.

Sursa: Curierul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.