CJ Ilfov poate pierde o finantare nerambursabila

CJ Ilfov, finantare europena, respingere proiecte, drumuri publice

CJ Ilfov ar trebui sa achite de la bugetul propriu suma de 12 milioane de lei pentru sustinerea proiectelor cu finantare din fonduri externe nerambursabile pana la data de 15 septembrie. Banii ar fi trebuit alocati, intr-o prima etapa, pentru lucrarile “Branesti limita de judet” si “301B DN3 Manastirea – Pasarea”.

Contractele de finantare pentru aceste doua lucrari au fost semnate de ministrul Blaga si presedintele CJ Ilfov pe 15 iunie. De asemenea, din acelasi motiv, in pericol de a se pierde finantarea mai sunt drumurile Afumati-Ganeasa (7.500 de lei) si DN 1 Corbeanca-Buftea (21.000 de lei). Pe de alta parte, in sedinta s-a decis alocarea sumei de sase milioane de lei, la propunerea vicepresedintelui CJ Ilfov, Gheorghe Roman, pentru lucrari de reparatii si cheltuieli curente la spitalul judetean Ilfov.

Desi pe ordinea de zi figurau si alte proiecte de hotarare de interes pentru ilfoveni, disensiunile din cadrul consilierilor judeteni au facut ca acestea sa fie respinse cu exceptia celor care prevedeau desemnarea reprezentantilor CJ Ilfov ca membri in consiliile etice si consultative care functioneaza in spitalele publice aflate in judetul Ilfov, numirea temporara a unui reprezentant al CJ in functia de director executiv la Serviciul Public Comunitar Judetean de Evidenta a Populatiei, inlocuirea reprezentantului CJ in Comisia Judeteana de acreditare a furnizorilor de servicii sociale si participarea la Sinaia, in perioada 22-27 septembrie, la un curs de specializare in politici publice.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.